Σχετικα


Μαρία Βαφειάδου

Η κτηνίατρος Μαρία Βαφειάδου αποφοίτησε το 2010 από την Κτηνιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Στη συνέχεια εργάστηκε σε κτηνιατρεία της Θεσσαλονίκης, ενώ παράλληλα συμμετείχε σε  προγράμματα μετεκπαίδευσης στην Κτηνιατρική Ακτινολογία , στην Αναισθησιολογία και την  Εντατική Θεραπεία. Το  2013 ολοκλήρωσε  διετείς μεταπτυχιακές σπουδές στη Χειρουργική σκύλου και γάτας στην Κτηνιατρική Σχολή του Α.Π.Θ. και  ακολούθως εργάστηκε σε κτηνιατρικές κλινικές της Κύπρου.  Έχει συμμετάσχει σε δεκάδες κτηνιατρικά συνέδρια.

Κίνητρο για τη δημιουργία της κτηνιατρικής κλινικής ήταν η παροχή υψηλού επιπέδου κτηνιατρικών υπηρεσιών και η αγάπη της προς τα ζώα.


Σχετικά με την Κλινική

Η κτηνιατρική κλινική  Pet  Medical Center  που βρίσκεται στην Λεμεσό, επί της οδού Αγίας Σοφίας 97Α είναι μία  κτηνιατρική μονάδα υγείας στην οποία παρέχεται υψηλού επιπέδου φροντίδα σε σκύλους και γάτες. Υπεύθυνη είναι η κτηνίατρος Μαρία Βαφειάδου και είναι στη διάθεση σας για το σχεδιασμό ενός ολοκληρωμένου πλάνου υγείας του τετράποδου φίλου σας.


Η κλινικη


Pet Shop

Χειρουργείο

Χώρος Αναμονής

Grooming

Ακτινολογικό-Υπέρηχος

Νοσηλευτήριο

Εξεταστήριο